Werken bij

Kobelco210

KRAANMACHINIST 24T

We zijn op zoek naar een ervaren kraanmachinist voor onze 24 tons rupskraan. Het werk is zeer afwisselend: van het uitgraven van een bouwput en de aanleg van riolering tot het plaatsen…

Totaalconcept-WELD Homepage

Calculator / Werkvoorbereider

Heb jij een helikopterview, zie je nooit iets over het hoofd en heb je enige ervaring op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw? Dan klink jij als de geschikte kandidaat..

Meewerkend voorman

Meewerkend voorman

Steek jij graag je handen uit de mouwen en neem je graag de leiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de uitbreiding van ons team zijn wij momenteel namelijk op zoek naar een meewerkend voorman.

Uitvoerder - Werkvoorbereider

UITVOERDER

Met een team van gedreven collega’s voor je de projecten vakkundig uit. Herken jij jezelf in deze kenmerken? Kom werken als uitvoerder/ werkvoorbereider bij WELD!

Commercieel manager (1)

COMMERCIEEL MANAGER / INKOPER / KOSTENBEWAKER

Heb je handelsgeest, ben je scherp op kosten en affiniteit met de bouw, maar ook met grond- en sloopmaterieel? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat voor onze vacature commercieel manager!

Projectleider

PROJECTLEIDER

 Als projectleider op het gebied van grond-, weg- en waterbouw ben je betrokken bij elke fase van een project; van voorbereiding tot oplevering. Jouw belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat alles naar planning verloopt en volgens budget wordt uitgevoerd.