Werken bij

WELD Jeruzalem Amsterdam afbouw 5

Allround monteur bedrijfswagen-, grond- en sloopmaterieel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van diagnoses en het opsporen en herstellen van mechanische storingen aan machines en auto’s.

DSC04080 3

DAMWANDSPECIALIST/LASSER

Beheers jij de kunst van het lassen? En heb je ook ervaring in het zetten van damwanden of wil je je hierin specialiseren? Dan zoeken wij jou! Bij WELD hebben we een nieuwe vacature voor een damwandspecialist/lasser.

DJI_0483

Voorman/meewerkend uitvoerder grondwerk

Steek jij graag je handen uit de mouwen en neem je de leiding? Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Voorman/meewerkend uitvoerder grondwerk. Geen werkdag zal hetzelfde zijn.

Kobelco210

KRAANMACHINIST 24T

We zijn op zoek naar een ervaren kraanmachinist voor onze 24 tons rupskraan. Het werk is zeer afwisselend: van het uitgraven van een bouwput en de aanleg van riolering tot het plaatsen van damwanden en het bouwrijp maken van terreinen.

Foto vacature grondwerker

Grondwerker

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar naar ervaren medewerker in het grondwerk. Als grondwerker houd je je bezig met het uitgraven van bouwputten, wegcunet en het realiseren van leidingwerken. Geen dag is hetzelfde en het werk is zeer variërend.

DSC04127 4

LEERLING KRAANMACHINIST/TREKKER CHAUFFEUR

We zijn op zoek naar een leerling kraanmachinist en/of trekker chauffeur. Heb jij altijd al de wens gehad om een kraan te besturen, maar geen ervaring of certificaten? Ben jij een aanpakker en wil je investeren in je toekomst? Lees verder!

weld kjeld

Stageplaatsen

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats voor de opleiding Civiele Techniek / Infra (MBO of HBO-niveau)? Neem dan zeker contact op met WELD Infra & Milieu!