Werken bij

Brown Creative Board Professional Portfolio Presentation

KRAANMACHINIST 24T

Wij zijn op zoek naar een ervaren kraanmachinist voor onze 24 tons rupskraan Kobelco 210. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als kraanmachinist, dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Totaalconcept-WELD Homepage

CALCULATOR / WERKVOORBEREIDER

Heb jij een helikopterview, zie je nooit iets over het hoofd en heb je enige ervaring op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw? Dan klink jij als de geschikte kandidaat..

Weldinfra - Vacature damwand zetter - lasser

DAMWAND ZETTER/LASSER

Vind jij het leuk om stalen damwanden aan te brengen en zie je het als uitdaging om samen met collega’s een mooie bouwkuip te maken? Kom werken bij WELD als Damwandzetter – Lasser!

Uitvoerder - Werkvoorbereider

UITVOERDER

Ben je op zoek naar afwisselend werk en ben je een echte teamplayer? Als uitvoerder werk je met een team gedreven collega’s vakkundig aan verschillende projecten. Herken jij jezelf hier helemaal in? Kom werken als uitvoerder/ werkvoorbereider bij WELD!

Grondwerker

GRONDWERKER

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker in het grondwerk. Als grondwerker houd je je bezig met het uitgraven van bouwputten, wegcunet en het realiseren van beton of pvc leidingwerken en/of maken van beschoeiingen.

Meewerkend voorman

MEEWERKEND VOORMAN

Steek jij graag je handen uit de mouwen en neem je graag de leiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de uitbreiding van ons team zijn wij momenteel namelijk op zoek naar een meewerkend voorman.

Stageplaats

LEERLING / STAGIAIR

Wij zijn bij WELD Infra & Milieu altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats voor de opleiding Civiele Techniek / Infra op MBO of HBO-niveau? Neem dan zeker contact met ons op, we komen graag met je in gesprek!