Werken bij

WELD Jeruzalem Amsterdam afbouw 5

Allround monteur

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van diagnoses en het opsporen en herstellen van mechanische storingen aan machines en auto’s.

Vacature Calculator - Werkvoorbereider WELD

Werkvoorbereider

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de calculaties, voorbereiding en inhoudelijke begeleiding van uiteenlopende projecten.

Vacatures WELD

Grondwerker

Wij zijn op zoek naar een ervaren grondwerker voor een afwisselende functie. Geen dag is hetzelfde en het werk is zeer variërend.

WELD Infra & Milieu - Voorman Grondwerker

Voorman Infra

Wij zoeken iemand die de leiding neemt en ervaring heeft in de grond-weg en waterbouw. Het werk is zeer variërend van bodemsaneringen tot infrawerken.

Kraanmachinist WELD Vacature

KRAANMACHINIST

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste kraanmachinist voor onze Hitachi 48 (5t midigraver)

Binnenweg Maarssen WELD

VOORMAN BODEMSANERING

In deze afwisselende functie zie je er gedurende de totale uitvoering van het project op toe dat de werkwijzen volgens de wettelijke veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften worden uitgevoerd.

weld kjeld

Stageplaatsen

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats voor de opleiding Civiele Techniek / Infra (MBO of HBO-niveau)? Neem dan zeker contact op met WELD Infra & Milieu!