Werken bij

Meewerkend voorman

MEEWERKEND VOORMAN

Steek jij graag je handen uit de mouwen en neem je graag de leiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de uitbreiding van ons team zijn wij momenteel namelijk op zoek naar een meewerkend voorman.

Totaalconcept-WELD Homepage

CALCULATOR / WERKVOORBEREIDER

Heb jij een helikopterview, zie je nooit iets over het hoofd en heb je enige ervaring op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw? Dan klink jij als de geschikte kandidaat.

Grondwerker

GRONDWERKER

Als grondwerker houd je je bezig met het uitgraven van bouwputten, wegcunet en het realiseren van beton of pvc leidingwerken en/of maken van beschoeiingen.

1

VOORMAN RIOOL- EN STRAATWERK

Ben jij een ervaren man in het  riool-, grond- en straatwerk. Ben je het liefst buiten aan het werk en ben je een echte teamspeler waarop je kunt bouwen? Dan klink jij als een uitstekende kandidaat voor onze vacature voorman riool- en straatwerk!

Uitvoerder - Werkvoorbereider

UITVOERDER

Ben je op zoek naar afwisselend werk en ben je een echte teamplayer? Als uitvoerder werk je met een team gedreven collega’s vakkundig aan verschillende projecten. Herken jij jezelf hier helemaal in? Kom snel ons team versterken!

DSC04127 4

LEERLING KRAANMACHINIST/ TREKKER CHAUFFEUR

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling kraanmachinist en/of trekker chauffeur. Heb jij altijd al de wens gehad om een kraan te besturen, maar geen ervaring of certificaten? Dan zoeken wij jou!

Weldinfra - Vacature damwand zetter - lasser

DAMWANDZETTER / LASSER / SNIJDER

Kan jij goed lassen en lijkt je het daarbij ook leuk om samen met je collega’s een mooie bouwkuip te maken? Dan is dit de functie voor jou. Kom snel ons team versterken!

Stageplaats

LEERLING / STAGIAIR

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats voor de opleiding Civiele Techniek / Infra op MBO of HBO-niveau? We komen graag met je in gesprek!