Werken bij

Kobelco210

KRAANMACHINIST 24T

We zijn op zoek naar een ervaren kraanmachinist voor onze 24 tons rupskraan. Het werk is zeer afwisselend: van het uitgraven van een bouwput en de aanleg van riolering tot het plaatsen van damwanden en het bouwrijp maken van terreinen.

DJI_0483

Voorman/meewerkend uitvoerder grondwerk

Steek jij graag je handen uit de mouwen en neem je de leiding? Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Voorman/meewerkend uitvoerder grondwerk. Geen werkdag zal hetzelfde zijn.

DSC04127 4

LEERLING KRAANMACHINIST/TREKKER CHAUFFEUR

We zijn op zoek naar een leerling kraanmachinist en/of trekker chauffeur. Heb jij altijd al de wens gehad om een kraan te besturen, maar geen ervaring of certificaten? Ben jij een aanpakker en wil je investeren in je toekomst? Lees verder!

weld kjeld

Stageplaatsen

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats voor de opleiding Civiele Techniek / Infra (MBO of HBO-niveau)? Neem dan zeker contact op met WELD Infra & Milieu!

b9a0529d-c713-4a24-86af-459c243a3e72

Kraanmachinist 6t

WELD Infra & Milieu is op zoek naar een ervaren kraanmachinist voor onze gloednieuwe 6 tons midigraver Takeuchi TB260. Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan vandaag nog!