Werken bij

Kobelco210

KRAANMACHINIST 24T

We zijn op zoek naar een ervaren kraanmachinist voor onze 24 tons rupskraan. Het werk is zeer afwisselend: van het uitgraven van een bouwput en de aanleg van riolering tot het plaatsen…

DJI_0483

Voorman grondwerk

Steek jij graag je handen uit de mouwen en neem je graag de leiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de uitbreiding van ons team zijn wij momenteel namelijk op zoek naar een meewerkend voorman!

DSC04288

Grondwerker

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker in het grondwerk. Als grondwerker houd je je bezig met het uitgraven van bouwputten, wegcunet en het realiseren..

weld kjeld

Stageplaatsen

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats voor de opleiding Civiele Techniek / Infra (MBO of HBO-niveau)? Neem dan zeker contact op met WELD Infra & Milieu!

b9a0529d-c713-4a24-86af-459c243a3e72

Kraanmachinist 6t

WELD Infra & Milieu is op zoek naar een ervaren kraanmachinist voor onze gloednieuwe 6 tons midigraver Takeuchi TB260. Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan vandaag nog!

kraanmachinist 3,5t

Kraanmachinist 3,5t

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste 3,5t Kraanmachinist. Het werk is zeer divers, van het uitgraven van bouwkuipen..