INFRA

Een onderdeel van de grond-, weg- en waterbouw is de bouw van wegen. Een wegverharding kan in diverse vormen worden gerealiseerd. Elementenverharding (tegels en klinkers) en asfaltwegen zijn hierbij de meest voorkomende soorten. Verder wordt ook vaak halfverharding – met bijvoorbeeld grind of boomschors – als tijdelijke bouwweg toegepast.

Bij de realisatie van een verharding is, net zoals bij de bouw van een woning, de fundatie van groot belang. Een goede fundatie in combinatie met juist uitgevoerd grondwerk draagt bij aan een duurzaam bestaan van de verharding.

WELD Infra & Milieu is thuis in de aanleg van alle soorten verhardingen, voor alle mogelijke toepassingen.

Onze andere activiteiten

Wat wij doen en waar wij goed in zijn!

WELD Infra & Milieu - bodemsanering

BODEMSANERING

Milieutechnisch werk vraagt om specialistische kennis. En die hebben we! WELD Infra & Milieu is in het bezit van een BRL7000 certificaat en dé specialist in de uitvoering van bodemsaneringen.

Totaalconcept-WELD Homepage

TOTAALCONCEPT

Complexe vraagstukken oplossen, bij WELD draaien we onze handen hier niet voor om. Integendeel. Vanuit de gewenste eindsituatie beredeneren wij terug en geven wij een realistisch & eerlijk advies.

WELD Infra & Milieu - damwanden

DAMWANDEN

WELD is gespecialiseerd in het realiseren van damwanden op moeilijk bereikbare locaties. Een krappe locatie in de drukke binnenstad of een locatie omgeven door water? Geen probleem, wij realiseren ‘t.

Grondwerk WELD Infra & Milieu

GRONDWERK

Een onderdeel van de grond-, weg- en waterbouw is de bouw van wegen.
Een wegverharding kan in diverse vormen worden gerealiseerd. U kunt bij WELD terecht voor elk type verharding.

WELD INFRA & MILIEU, GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op!