OVER ONS

CREATIEF, VERNIEUWEND EN EEN FLINKE DOSIS LEF

Lukt het linksom niet, dan gaan wij rechtsom. Projecten met elkaar en de omgeving voor elkaar krijgen. Daar doen wij ’t voor!

Bij WELD Infra & Milieu werkt een gedreven en enthousiast team dagelijks aan uiteenlopende projecten in de grond- weg- en waterbouw. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, waarbinnen snel kan worden geschakeld. En dit zie je terug in onze aanpak.

Moeilijk, dat woord komt niet in ons woordenboek voor! Vanaf een gewenste eindsituatie beredeneren wij terug naar een praktisch en realistisch plan. In gewone taal en zonder fratsen.

WELD Infra & Milieu, gebouwd voor de toekomst!

Ons onderscheidend vermogen ligt enerzijds in de diversiteit van onze activiteiten, anderzijds in onze mentaliteit. Aanpakken daar houden wij van! Van engineering tot de realisatie van een totaalconcept, bij WELD Infra & Milieu kunnen wij het allemaal. Bovendien beschikken wij over ons eigen materiaal en materieel.

Of het nu gaat om sloopwerk, bodemsaneringen, het woon- en bouwrijp maken van terreinen, het realiseren van waterbouwkundige werken, het aanbrengen van riolering of damwanden. Bij WELD draaien wij onze handen er niet voor om!

Activiteiten Een breed scala aan activiteiten, dat maakt elke dag anders!

Grondwerk
Bodemsanering
Totaalconcept
Damwanden
Infra

WELD Infra & Milieu wint FD Gazellen award 2019

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. WELD Infra & Milieu mag voor het 2e jaar op rij een van de felbegeerde awards in ontvangst nemen. Daar zijn we best trots op!

Ook in 2018 viel WELD Infra & Milieu in de prijzen. In de categorie middelgrote ondernemingen hadden we in de lijst van 92 namen een top 10 positie bemachtigd. Een mooie prestatie!

Sinds onze oprichting in de zomer van 2014 is WELD Infra & Milieu flink gegroeid. Qua mensen, materiaal en materieel, maar ook in de verscheidenheid en complexiteit aan projecten en opdrachtgevers. Dankzij een gedreven en enthousiast team met de nodige kennis en ervaring zijn wij de afgelopen jaren van een startende onderneming doorgegroeid naar een gevestigde naam binnen de GWW-sector.

WELD Infra & Milieu, gebouwd voor de toekomst!

Interview Gijs van der Werff

WELD Infra & Milieu in het tv-programma Ondernemend Nederland (RTL)