TOTAALCONCEPT

Van sloopwerk tot bodemsanering en van bouwplaatsinrichting tot het bouwklaar maken van een locatie, bij WELD regelen wij het complete project van A tot Z. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en expertise en helpen je graag verder op weg om het project te realiseren.

Vanuit de gewenste eindsituatie beredeneren wij terug om een zo goed mogelijk plan op tafel te leggen, realistisch, financieel haalbaar en indien nodig binnen strakke deadlines.

Benieuwd wat WELD Infra & Milieu voor een project kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag mee en gaan geen uitdaging uit de weg!

Onze andere activiteiten

Wat wij doen en waar wij goed in zijn!

WELD Infra & Milieu - bodemsanering

BODEMSANERING

Milieutechnisch werk vraagt om specialistische kennis. En die hebben we! WELD Infra & Milieu is in het bezit van een BRL7000 certificaat en dé specialist in de uitvoering van bodemsaneringen.

Grondwerk WELD Infra & Milieu

GRONDWERK

Een onderdeel van de grond-, weg- en waterbouw is de bouw van wegen.
Een wegverharding kan in diverse vormen worden gerealiseerd. U kunt bij WELD terecht voor elk type verharding.

DAMWANDEN

WELD is gespecialiseerd in het realiseren van damwanden op moeilijk bereikbare locaties. Een krappe locatie in de drukke binnenstad of een locatie omgeven door water? Geen probleem, wij realiseren ‘t.

Infra WELD Straatwerk

INFRA

Bestrating, riolering en grondwerk. Wij regelen ‘t! Onze medewerkers zijn flexibel en werken graag zo efficiënt mogelijk. En natuurlijk hebben wij ons eigen materieel & materiaal.
Dat werkt!

WELD INFRA & MILIEU, GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op!