ACTIVITEITEN

Wij doen waar we goed in zijn!

Bij WELD Infra & Milieu gaan wij voor creatieve oplossingen om zo de meest complexe projecten te kunnen realiseren.
Onmogelijk? Dat woord komt niet in ons woordenboek voor. Hieronder een overzicht van onze expertises.

WELD Infra & Milieu - bodemsanering

BODEMSANERING

Milieutechnisch werk vraagt om specialistische kennis. En die hebben we! WELD Infra & Milieu is in het bezit van een BRL7000 certificaat en dé specialist in de uitvoering van bodemsaneringen.

Totaalconcept-WELD Homepage

TOTAALCONCEPT

Complexe vraagstukken, daar draaien wij onze handen niet voor om. Voordat wij met het werk aan de slag gaan, beredeneren wij vanaf de gewenste eindsituatie terug en geven een realistisch & eerlijk advies.

DAMWANDEN

WELD is gespecialiseerd in het realiseren van damwanden op moeilijk bereikbare locaties. Een krappe locatie in de drukke binnenstad of een locatie omgeven door water? Geen probleem, wij realiseren ‘t.

Infra WELD Straatwerk

INFRA

Bestrating, riolering en grondwerk. Wij regelen ‘t! Onze medewerkers zijn flexibel en werken graag zo efficiënt mogelijk. En natuurlijk hebben wij ons eigen materieel & materiaal.
Dat werkt!

Grondwerk WELD Infra & Milieu

Grondwerk

Bij WELD Infra & Milieu kun je terecht voor elk type verharding, van asfalt tot straatwerk. Ook voor tijdelijke wegen , zoals rijplaten bij wegwerkzaamheden, ben je bij ons aan het juiste adres.

Engineering WELD

Engineering

WELD Infra & Milieu heeft ruime kennis en expertise van het vakgebied. In combinatie met uitvoerend werk treedt WELD bij civiele werken ook regelmatig op als adviseur en engineer.

Verhuur WELD

Verhuur

Mankracht te kort? Of zijn werkzaamheden op urenbasis gewenst? Wij hebben de juiste mensen, materieel en materiaal!
Bekijk ons uitgebreide verhuurarsenaal.

Onze opdrachtgevers