GRONDWERK

Voor alle grondwerkzaamheden is WELD Infra & Milieu dé partner waar je op kunt bouwen. Of het nu gaat om de realisatie van een (halfverdiepte) kelder voor een winkelcentrum of het aanbrengen van een voorbelasting voor een weguitbreiding, WELD voert het uit. Bij de uitvoering van grondwerkzaamheden werken we vanzelfsprekend volgens de geldende wet- en regelgeving. En door onze jarenlange ervaring kunnen wij hierin ook een belangrijke praktische adviserende rol vervullen.

Nederland en met name het overgrote deel van de Randstad ligt onder zeeniveau. Dit betekent een constante strijd tegen het water. In de praktijk komt dit erop neer dat bij grondwerken in het grondwater moet worden gewerkt. Voordat daadwerkelijk met de grondwerkzaamheden kan worden gestart, is dan ook een gedegen plan vereist. En er zijn specialisten op de werkvloer nodig. Bij WELD Infra & Milieu nemen wij graag de engineering voor onze rekening en wij beschikken bovendien over de juiste mensen.

Mocht tijdens de werkzaamheden onverwacht bodemverontreiniging worden geconstateerd, dan weten wij daar ook raad mee. WELD heeft ruime kennis en ervaring op dit gebied. Ook zijn wij partij voor partijbemiddeling. Wanneer op een bepaalde locatie grond over of juist gewenst is, bemiddelen wij in afzetten of toelevering van de grond.

Onze andere activiteiten

Wat wij doen en waar wij goed in zijn!

WELD Infra & Milieu - bodemsanering

BODEMSANERING

Milieutechnisch werk vraagt om specialistische kennis. En die hebben we! WELD Infra & Milieu is in het bezit van een BRL7000 certificaat en dé specialist in de uitvoering van bodemsaneringen.

Totaalconcept-WELD Homepage

TOTAALCONCEPT

Complexe vraagstukken oplossen, bij WELD draaien we onze handen hier niet voor om. Integendeel. Vanuit de gewenste eindsituatie beredeneren wij terug en geven wij een realistisch & eerlijk advies.

DAMWANDEN

WELD is gespecialiseerd in het realiseren van damwanden op moeilijk bereikbare locaties. Een krappe locatie in de drukke binnenstad of een locatie omgeven door water? Geen probleem, wij realiseren ‘t.

Infra WELD Straatwerk

INFRA

Bestrating, riolering en grondwerk. Wij regelen ‘t! Onze medewerkers zijn flexibel en werken graag zo efficiënt mogelijk. En natuurlijk hebben wij ons eigen materieel & materiaal.
Dat werkt!

WELD INFRA & MILIEU, GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op!