ENGINEERING

Civiele werken zijn veelal complex van aard. Met name vanwege de uitgebreide wet- en regelgeving, maar ook dient rekening te worden gehouden met diverse omgevingsfactoren. Hier komen de nodige rekenvaardigheden om de hoek kijken.

WELD Infra & Milieu beschikt over ruime kennis en expertise van het vakgebied en is een betrouwbare partner in civiele projecten. In combinatie met uitvoerend werk treedt WELD Infra & Milieu bij civiele werken ook regelmatig op als adviseur en engineer.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de grond-, weg- en waterbouw. Deze ervaring in combinatie met de technische kennis zijn nodig om een civiel project efficiënt te laten verlopen. Tijd is tenslotte geld! Om faalkosten en proceduretijd te minimaliseren moeten tijdig de juiste keuzes worden gemaakt. Het is dan ook van groot belang direct de juiste wegen te bewandelen. WELD Infra & Milieu kent de weg, van tekentafel tot eindgebruiksfase.

Onze andere activiteiten

Wat wij doen en waar wij goed in zijn!

WELD Infra & Milieu - bodemsanering

BODEMSANERING

Milieutechnisch werk vraagt om specialistische kennis. En die hebben we! WELD Infra & Milieu is in het bezit van een BRL7000 certificaat en dé specialist in de uitvoering van bodemsaneringen.

Totaalconcept-WELD Homepage

TOTAALCONCEPT

Complexe vraagstukken oplossen, bij WELD draaien we onze handen hier niet voor om. Integendeel. Vanuit de gewenste eindsituatie beredeneren wij terug en geven wij een realistisch & eerlijk advies.

DAMWANDEN

WELD is gespecialiseerd in het realiseren van damwanden op moeilijk bereikbare locaties. Een krappe locatie in de drukke binnenstad of een locatie omgeven door water? Geen probleem, wij realiseren ‘t.

Infra WELD Straatwerk

INFRA

Bestrating, riolering en grondwerk. Wij regelen ‘t! Onze medewerkers zijn flexibel en werken graag zo efficiënt mogelijk. En natuurlijk hebben wij ons eigen materieel & materiaal.
Dat werkt!

WELD INFRA & MILIEU, GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op!