Bodemsanering

De uitvoering van milieutechnisch werk vraagt om specialistische kennis. Bodemsaneringen kunnen en mogen dan ook niet door elk willekeurig bedrijf worden uitgevoerd. WELD Infra & Milieu is in het bezit van een BRL7000 certificaat en is dé specialist in de uitvoering van bodemsaneringen. Bij bodemsaneringen dient namelijk bij aanvang, gedurende en na afloop van de werkzaamheden te worden voldaan aan diverse wet- en regelgeving.

Ook brengt het werken in- en met verontreinigde grond aanvullende vereisten met zich mee voor mens en materieel. WELD Infra & Milieu is uitgerust om te werken in en met bodemverontreiniging. Elk saneringsproject is uniek. De aanpak dient dan ook specifiek op de locatie of het project te worden afgestemd. Bovendien bestaan er diverse methodieken om een bodemsanering uit te voeren.

Bij WELD Infra & Milieu zien we in elke moeilijkheid een mogelijkheid. Het is voor ons de uitdaging om zo creatief en efficiënt mogelijk om te gaan met de werkzaamheden binnen de geldende wet- regelgeving. Mocht je vragen hebben over een specifieke bodemverontreiniging, dan kun je altijd contact met ons opnemen en advies inwinnen.

Onze andere activiteiten

Wat wij doen en waar wij goed in zijn!

Grondwerk WELD Infra & Milieu

GRONDWERK

Een onderdeel van de grond-, weg- en waterbouw is de bouw van wegen.
Een wegverharding kan in diverse vormen worden gerealiseerd. U kunt bij WELD terecht voor elk type verharding.

Totaalconcept-WELD Homepage

TOTAALCONCEPT

Complexe vraagstukken oplossen, bij WELD draaien we onze handen hier niet voor om. Integendeel. Vanuit de gewenste eindsituatie beredeneren wij terug en geven wij een realistisch & eerlijk advies.

DAMWANDEN

WELD is gespecialiseerd in het realiseren van damwanden op moeilijk bereikbare locaties. Een krappe locatie in de drukke binnenstad of een locatie omgeven door water? Geen probleem, wij realiseren ‘t.

Infra WELD Straatwerk

INFRA

Bestrating, riolering en grondwerk. Wij regelen ‘t! Onze medewerkers zijn flexibel en werken graag zo efficiënt mogelijk. En natuurlijk hebben wij ons eigen materieel & materiaal.
Dat werkt!

WELD INFRA & MILIEU, GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op!