DAMWANDEN

WELD Infra & Milieu is gespecialiseerd in het realiseren van damwanden, zowel tijdelijk als permanent. Damwanden worden in vele waterbouwkundige toepassingen gebruikt, permanent of tijdelijk als: kademuur langs een haven, oeverbescherming langs water (onderdeel van een dijk of andere waterkering), wand(en) van een bouwput of bouwkuip, wanden van een boorkuip of middel om bodemvervuiling te immobiliseren.

Bij een tijdelijke toepassing van een damwand, bijvoorbeeld bij een bouwput, wordt deze na voltooiing van het werk weer verwijderd. In andere gevallen is de damwand een permanent onderdeel van de constructie.

De Berliner wand, houten damwand of stalen damwand, WELD Infra & Milieu kan elk type damwand aanbrengen.

Onze andere activiteiten

Wat wij doen en waar wij goed in zijn!

WELD Infra & Milieu - bodemsanering

BODEMSANERING

Milieutechnisch werk vraagt om specialistische kennis. En die hebben we! WELD Infra & Milieu is in het bezit van een BRL7000 certificaat en dé specialist in de uitvoering van bodemsaneringen.

Totaalconcept-WELD Homepage

TOTAALCONCEPT

Complexe vraagstukken oplossen, bij WELD draaien we onze handen hier niet voor om. Integendeel. Vanuit de gewenste eindsituatie beredeneren wij terug en geven wij een realistisch & eerlijk advies.

Grondwerk WELD Infra & Milieu

GRONDWERK

Een onderdeel van de grond-, weg- en waterbouw is de bouw van wegen.
Een wegverharding kan in diverse vormen worden gerealiseerd. U kunt bij WELD terecht voor elk type verharding.

Infra WELD Straatwerk

INFRA

Bestrating, riolering en grondwerk. Wij regelen ‘t! Onze medewerkers zijn flexibel en werken graag zo efficiënt mogelijk. En natuurlijk hebben wij ons eigen materieel & materiaal.
Dat werkt!

WELD INFRA & MILIEU, GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op!